Tar

Tar

25 d’abr. 2012

Marvel: Secret Invasion
La acció que és desenvolupa a Secret Invasion es produeix immediatament acabada la Civil War. Els Skrulls, liderats per l’emperadriu Veranke, s’infiltren en el món dels humans adoptant i suplantant súper herois, personalitats públiques... fins a un punt que és difícil saber qui és qui...


Els Skrulls són una de les races galàctiques recurrents en les aventures de l’editorial Marvel, i estan eternament enfrontats amb l’imperi Kree. Les diverses intervencions de súper herois de la terra en el conflicte van captar l’atenció dels Skrulls que van acabar capturant diversos dels súper herois terrestres (professor Xavier, Black Bolt, Namor, Iron Man...) els anomenats Illuminati, que finalment aconsegueixen escapar, però no abans de ser estudiats a fons i posteriorment replicats els seus poders.


Així doncs tenim els Skrulls de Veranke infiltrats en la societat humana, a la comunitat del súper herois... i fins i tot a S.H.I.E.L.D. l’organització dirigida per Nick Furia i que vetlla per la humanitat (i dels Estats Units en particular).


Els New Avengers derroten a Elektra en combat causant-li la mort, i llavors es descobreix que és una Skrull... comencen les dissensions i sospites entre tots... ja que ningú ha esta capaç de descobrir la seva natura alienígena. SpiderWoman (que és la pròpia Veranke mutada) porta el cadàver Skrull a Iron Man per crear mes confusió, aquest reuneix als Iluminati, i durant la trobada Black Bolt es rebel·la com a Skrull també... a partir d’aquí la desconfiança creix i es desenvolupa la Secret Invasion!


Després de moltes batalles i traïcions a les Terres Salvatges, Nova York... finalment Reed Richards (Mr Fantastic) troba la manera d’identificar als Skrulls camuflats. Es produeix la batalla final, un dels moments mítics és quan Iron Man crida: “Avenger, units!”. Thor arriba i participa en la batalla decantant la balança, però és Norman Osborne (l’antic Green Goblin) qui durant el combat mata a l’emperadriu Skrull Vernake.


Les dissensions entre Iron Man, Thor i el Capità Amèrica es reviuen un cop acabada la guerra, Iron Man es destituït com a director de S.H.I.E.L.D.  la mateixa organització desmantellada. Norman Osborne passa a ser el nou líder de seguretat i de la nova organització que vetlla per la seguretat H.A.M.M.E.R.
I així comença Dark Reign...
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics