Tar

Tar

1 de maig 2012

Cubeecraft XVI: Dragon Ball / Bola de Drac


Bola de Drac o Dragon Ball és una sèrie creada per Akira Toriyama, originalment creada com a manga i immediatament portada a la petita pantalla com a anime pels  estudis de Toei Animation, la sèrie narra les aventures de Son Goku i els seus amics en la recerca de les Boles de Drac que concedeixen un desig... però això només és el principi!!

Al nostre país, Catalunya, la sèrie es va estrenar a TV3 l'any 1990 i va ser un autèntic booom!! qui no recorda a l'hora del pati el mes joves intercanviant fotocòpies en blanc i negre dels personatge i realitzant Kame Hame Ha... especialment a l'estiu a les piscines... Des de la seva primera emissió ha anat marcant les successives generacions, actualment el 3XL n'està remetent els capítols des de l'inici altre cop.
Originalment TV3 va emetre la còpia de Bola de Drac que venia de França i que teni certs trams de la sèrie censurats (si si... censura com en temps del Siset), la versió que s'emet actualment és la complerta. Igualment l'edició que es pot aconseguir en DVD, publicada per Planeta DeAgostini, tot i estar en català està feta sobre l'edició catalana que tenia encara mes censura que la versió francesa... ull viu doncs...

A continuació podeu trobar alguns del personatges mes rellevants de la sèrie (no he localitzat ni el Follet Tortuga ni l'Oolong :-( ooohhh)

El mag Badidi


La Bola de Drac!!!!! (per fi serà nostra!!) el nexe que artícula tota la sèrie Dragon Ball la recerca de les boles que custodia el drac Sheron i que concedeixen un desig...
Goku com a Súper Saiyan



La Bulma



El Boo grasonet...



El Boo prim o Buu o Bo depén de qui :-)



Cel·lula, un dels enemics mes terribles...


En Cooler, un altre mega-malvat


En Dabura




En Dende



En Freezer un dels grans enemics



Son Gohan és el seu nom...




Son Goku adolescent



Lo Pelta... també conegut com Krillin



Mr Popo



Nappa




L'andròide Número 19




El rei o emperador Pilaf, el primer malvat...





Satanás Cor Petit, en la resta d'idiomes conegut com a Piccolo...




Son Goku petit



El Son Goku mes jove, abans de ser entrenat pel Follet Tortuga




En Trunks





En Vegeta




L'andròide Número 13




L'andròide Número 17



L'andròide Número 18




Segur que la majoria de personatges us ham portat moooolts records de combats eterns que duraven uns quants capítols...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics