Tar

Tar

7 de nov. 2011

Cubeecraft X: Star Trek TOS

“L’espai, l’última frontera... Aquests són els viatges de la nau estel·lar Enterprise, en missió de cinc anys per explorar nous móns, cercar noves formes de vida i civilitzacions, anant allà on no ha anat mai ningú!”

  
Una nova remesa d’aquest entretingut hobbie, aquest cop torno a la càrrega amb la ciència ficció... amb l’inici d’una de les sagues/franquícies de la ciència ficció mes explotades, Star Trek, avui en dia coneguda com “The original series” o “TOS”, el pare de la criatura Gene Roddenberry.

La sèrie va ser emesa per la nord-americana NBC, de 1966 a 1969, durant 3 temporades amb 79 episodis de 50 minuts que van marcar una abans i un després en els camins de la ciència ficció, i des de llavors ha deixat empremta en incomptables generacions de joves d’imaginació fantasiosa que han crescut amb els diferents revisionats de la sèrie.

A bord de la nau estel·lar Enterprise, el capità Kirk, el doctor McCoy (aka Bones), l’Scotty, la Uhura, en Sulu, en Chekov... i sobre tot l’inefable senyor Spock d’orelles en punxa, moltes vegades mal anomenat per profans com capità Spock o doctor Spock (el pediatra!! Segur que té un grapat de bones històries que contar...), ens van fer vibrar amb aquesta sèrie seixantera que ens situava al segle XXIII i que recorria la galàxia en missió d’exploració, trobant en el seu recorregut situacions insòlites i noves races com Klingon, Vulcans, Romulans...



Així doncs aquí us deixo uns quants cubeecraft de Star Trek per a que decoreu la vostra oficina o despatx!!

El capità James Tiberius Kirk:



El primer oficial, el senyor Spock:


El metge de l'Enterprise, el doctor "Bones" Mc Coy:


El jove Pavel Chekov... per apaibagar les crítques de l'URSS:


El navegant, el senyor Sulu:


Uhura, l'encarregada de les comunicacions:


L'enginyer de la nau Scotty:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics