Tar

Tar

16 de nov. 2011

Cubeecraft XI: Hellboy



Nascut al món del còmic de la mà de Mike Mignola i publicat per Dark Horse Comics va passar a la gran pantalla on ja s’ha convertit en una icona de la primera dècada del segle XXI.

Hellboy, és un dimoni d’un altra dimensió portat a la terra pels nazis amb l’ajuda del mític sacerdot rus Rasputin, per usar-lo com a “arma definitiva” contra els aliats a la segona guerra mundial. Però just quan arriba a la nostra dimensió com un infant acabat de néixer vermell, amb banys i un puny enorme... és “rescatat” per una comando d’elit del exercit nord-americà, que posteriorment l’educa i el posa sota la seva tutela. 



Ja adult forma equip amb la “piromana” Liz Sherman i el ésser aquàtic  Abraham Sapien a la Agència d’Investigació i Defensa Paranormal.



Hellboy i els seus companys del AIDP s’enfronten a tot un seguit de històries de ficció i horror lluitant contra neonazis cultistes de deus obscurs, vampirs napoleònics, bruixes etc... barrejant fets les diferents mitologies europees sobre el bé, el mal i els deus antics. Poc a poc es va desvetllant la història i el destí de Hellboy...

Aquí podeu trobar els cubeecraft per ampliar la col·lecció:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics