Tar

Tar

19 de maig 2012

Cubeecraft XVII: Twilight Saga - Crepuscle



Doncs si... toca una de vampirs i de Cubeecraft!! bé, vampirs adolescents, això si, sense els molestos problemes d'acné... Stephenie Meyer ha plasmat en quatre llibre (Twilight, New Moon, Eclipse i Breaking Dawn, en català traduïts com Crepuscle, Lluna nova, Eclipsi i A trenc d'alba) una part de la vida de Bella Swan, una adolescent que va a viure amb el seu pare al petit poble de Forks, on coneixerà a la familia Cullen, especialment al Edward... i tal i tal... us deixo a la vostra imaginació la resta del argument i dels quatre llibres.



Com a SPOILER ja us avanço que seguint la moda actual podreu trobar en aquesta trilogia de Stephenie Meyer altres éssers fantàstics com homes llops, triangles amorosos, etc... això si millor els llibres que les pel·lícules, molt millor... de fet les pel·lícules són una mica menys que fluixes, en la meva modesta opinió. I si confesso que per a poder jutjar he llegit els llibres i vist les pel·lícules... :-D!

En tot cas aquí teniu els Cubeecraft de la saga Twilight en un parell de versions:


Bella Swan



Edward Cullen



I en Jacob...



Per un altra banda l'indonesi Christopher Kho en la seva web Kobico ha creat unes simpàtiques figues cubeecraft en homenatge a la Twilight Saga, després de l'últim film New Moon.


Aquí els teniu:




Són uns cubeecraft simpètics, no??


1 comentari:

  1. Que lindos, tratare de hacerlos para regalárselos a una amiga. Saludos desde Chile =)

    ResponElimina

Real Time Web Analytics