Tar

Tar

5 d’oct. 2010

Marató dels Sabadells Gamers

El divendres 5 d'Octubre a Sabadell es va celebrar la Marató dels Sabadell Gamers (Oscar&Gerard) i molt gentilment em van convidar.
Quan vam arribar al garatge ja estava tot llest: vitualles (dolces i salades), cervessa, coca-cola i fins i tot una cafetera Nespresso per als amants del cafè!!

La Marató va constar de dues taules de joc i 10 "gamers" es van fer partides de Battlestar Galactica, el Grande, el Rail Road Tycon i el campionat de Dominion.
La veritat és que tot va estar molt ben organitzat, gràcies nois!!, i l'ambient entre els jugadors va ser molt bo... tot i la paranoia i acusacions del Galactica. Precisament aquest joc va deixar algunes anècdotes que els jugadors recordarem durant molt de temps, la paranoia, acusacions, sospites i recels que provoca fa que sorgeixin les situacions mes còmiques.
L'altre punt a ressaltar va ser el descobriment d'un gran joc, el Dominion, tot i ja tenir-lo en la col.lecció des de fa un any encara no hi havia jugat mai. El Dominion és un joc de cartes àgil i molt adictiu del que ja us en parlaré en profunditat en un altra ocasió.

En resum 12 hores de diversió i bona companyia! Es pot demanar mes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics