Tar

Tar

26 d’oct. 2010

Trobada lúdica a Benavarri Tardor 2010

El cap de setmana del 15 al 17 d'Octubre varem celebrar a Benabarri, gentilesa del Santi, unes jornades de jocs i diversió ;-) al mes pur estil Oci Ilerget... o no? la verita és que la rebosteria va brillar per la seva absència, almenys en les quantitats habituals ;-) , tot i així va sortir tot força bé: grans moments en les partides, força jocs, carn feta a la brassa, moltes anècdotes i records i és clar bona companyia!!

Jaume, Jordi, Santi, Gerard, Joel i Marc tots reunits al voltant de la taula... i acció!!

Divendres
 • Battlestar Galactica de 22:45 a 03:00 (Jordi, Jaume, Santi i Marc) Vam començar amb un joc que en breu s'ha convertit en tot un clàssic per la seva barreja de jugabilitat, intriga, paranoia i un ritme frenètic. El Jaumer era el  rookie a la partida, però es va integrar perfectament, tant be que va ser el Cylon y el Santi el "colaboracionista". La partida va tenir tots els ingredients per arribar a un final ajustat i frenètic que es va saldar amb la victoria dels Colonials. 
 • Dominion de 03:00 a 04:20 (Jordi, Santi, Jaume i Marc) Aquest joc el vaig probar a la trobada dels Sabadell Gamers i em va encantar, així que vaig fer proselitisme i tots a jugar-lo. El Domonion és un joc de cartes ràpid i àgil, que crea molta addicció. El resultat va agradar força, menys al Jordi que no va quedar gaire convençut...
Dissabte
 • Britannia de 12:00 a 19:30 (amb una hora de pausa per dinar) (Jordi, Jaume, Joel i Marc) Un clàssic envoltat d'èpica... l'història de la Gran Bretanya (Britannia) en aproximadament 6 hores de joc :-) Comença amb l'invassió romana i acabant amb l'invassió normanda. El joc és ideal per a 4 jugadors, ni un mes ni un menys, qualsevol altra combinació desequilibra i fa perdre la gràcia del joc. Cada jugador controla una serie de tribus/pobles que van apareixent escalonadament en el mapa segons els torns a la manera que va succeir amb limitacions que fan que s'ajusti a la realitat.
 • Battlestar Galactica de 20:00 a 02:30 (amb una de pausa per sopar) (Jordi, Jaume, Joel, Santi, Gerard i Marc) Com que va agradar molt la nit anterior i el Joel encara no hi havia jugat, doncs una nova partida de Galactica! Enlloc de 4... 6 jugadors. En la meva opinió el que hi hagi 6 jugadors complica bastant per als humans la partida. La partida la van guanyar el Cylons... si hi hagués hagut un torn mes... (típic lament dels humans) les últimes rondes van ser així: 3 cylons descoberts, 2 humans a la presó, el pobre comandant Adama apagant focs per la nau... i les cartes de crisi sense aportar punts de salt en 5 torns consecutius. 
 • Battletech de 02:30 a 03:00 (Jaume, Gerard, Santi i Marc) Va ser el plufff de la trobada. L'ambientació preparada era prou bona, personalitzada per a cada jugador, però les hores i la falta de domini sobre el reglament va fer que se'ns fes una mica pesat i a la mitja hora ho vam abandonar. Així que queda pendent per auna propera vegada, no desistiré, el joc té moltes possibilitats linkant combats terrestres, espacials i una bona història.
 • Dominion de 03:00 a 03:45 (Jaume, Santi, Gerard i Marc) Mes Dominion amb el Jordi com a observador, genial com les altres, àgil i ràpid, vam proba rnoves cartes d'acció.
 • Dominion de 03:45 a 04:45 (Jaume, Jordi, Santi i Gerard) L'última partida, només dir que al final el Jordi, escèptic des de la partida de Dominion de divendres es va convertir en un admirador mes, amb la fervorositat del nou convers, no cal dir-ho.

Diumenge

Ens vam llevar tard i ens ho vam prendre amb molta calma, els dies anterior passen factura que ja no som la canalla d'abans... però l'esperit es manté!! Netejar la casa i fer maletes. Repartir tot el menjar sobrant especialment el "sa" que va sobrar tot. I res mes començar a pensar en la propera.
Força Oci Ilerget!! Visca els jocs de taula!!

7 comentaris:

 1. I no teníeu donuts, ni patates, ni croissants de crema ni res de res?

  ResponElimina
 2. Res, miseria, "algú" va començar una craoda per menjar saludable... però es va demostrar que no tenia raó de ser ja que tot allò saludable va quedar sense menjar en la majoria dels casos. Per la propera ja m'encarregaré jo de l'abastiment ;-)

  ResponElimina
 3. Home, hi havien patates, donuts, gominoles, nachos, chetos, birra,... Que sempre ens fiquem en lo pitjor i només veiem allò saludable ;)

  ResponElimina
 4. Per cert, jo no soc el "creuat saludable"
  No sigui que em començin a banejar

  ResponElimina
 5. Tot això el segon dia... i no en quantitats generoses... no compta... faltava brioxeria i bolleria pesada...!!! l'artilleria de la grassa saturada!!

  ResponElimina
 6. Quins records. Aquell finde vam descubrir el cominion. Ara el Santi i jo ens l'em comprat. Marc, ets una mala influencia.

  ResponElimina
 7. Es fa el que es pot, tocarà repetir!!

  ResponElimina

Real Time Web Analytics