Tar

Tar

21 de juny 2011

Falling skies, l'esperit humà sobreviu


Un cop mes un professor d’Història torna a ser el centre d’una sèrie de televisió. Aquest cop no és cap aventurer ni arqueòleg a la recerca de tresors perduts. En aquests temps d’apocalipsis econòmica DreamWorks Television, amb la producció executiva de Steven Spielberg, ens trasllada a un proper futur encara mes apocalíptic, on els habitants de la terra (els que en queden) sobreviuen a un atac alienígena després de sis mesos del inici de la invasió.


Els supervivents s’organitzen en petits grups de pocs centenars d’humans dividits entre civils i milicians que lluiten tant per sobreviure com per repel•lir la invasió alienígena, Falling Skies fa el seguiment d’un d’aquests grups, el 2on de Massachusetts. La trama es centra en Tom Mason (l’actor Noah Wyle, el recordareu de ER / Urgencias) professor de Història Militar que ha perdut la dona a l’atac inicial i pare de tres fills, un dels quals ha estat capturar pels alienígenes. Mason aprofitarà els seus extensos coneixements en Història Militar per combatre l’enemic i anar recopilant informació d’intel•ligència sobre aquest desconegut enemic.


Els alienígenes apareixen des del primer capítol, no hem d’esperar incomptables temporades esperant a veure’ls, les criatures skitters similars a aranyes i les armadures automatitzades mechs. Després dels primer capítol m’he endut una grata sorpresa que m’ha promès un estiu entretingut!!


Una de les millors imatges del primer capítols es quan els supervivents han d’emprendre una marxa lleugers de pertinences ja que la ciutat on eren ha caigut en mans alienígenes, abans de començar la marxa Mason troba una pila de llibres, rebusca i es queda amb dos exemplars 20.000 Llegües de viatge submarí de Jules Verne o Història de dues ciutats de Charles Dickens. Després de mirar els dos llibres, finalment Mason opta pels mes lleuger... Història de dues ciutats. A temps difícils decisions difícils, quin hauríeu triat? Us agrairé que postejeu els comentaris amb la vostra elecció sobre aquests dos i alhora recomaneu el llibre indispensable que us emportaríeu. Jo...El senyor dels anells, si... sona a tòpic, però penso que en un temps de foscor com el de la sèrie i lluitant contra aquest tipus d’enemic aquest llibre transmet els valors adequats.


També hi ha un còmic, per cert.

2 comentaris:

  1. Wenas! Un cop vistos els dos primers capítols, m'ha semblat molt semblant a "Walking Dead". Canvies els al·lienígenes pels zombies i la veritat es que s'assemblen força, no creieu?

    ResponElimina
  2. Vist el tercer, no perdo les esperances... posaré una espelmeta a la patrona dels guionistes per a que els il.lumini i no perdin el camí. La diferència amb Walking Dead, és que a Falling Skies encara hi ha esperança...

    ResponElimina

Real Time Web Analytics