Tar

Tar

20 de nov. 2011

Prometheus de Ridley Scott, l'inici de tot



El 8 juny del 2012 tindrem a les pantalles el que espero serà una joia de la ciència ficció... Ridley Scott reprèn la saga d’Alien fent-ne una preqüela... Prometheus.
La creativitat ha mort i la ciència ficció ho pagarà els propers anys amb una llarga llista de remakes i continuacions de sagues com Avatar 2 i 3, Terminator 5, Robocop, Independence Day 2 (no cofirmada aquesta darrera)... a falta de coses noves ens hi conformarem, no?



De totes maners un projecte liderat per Ridley Scott sempre aporta coses noves com diu la seva entrada a la Viquipedia “el seu estil eleva la importància de l’experiència sensorial (visual, sonora i auditiva) en un film”.
Tot i no haver guanyat mai cap Oscar moltes de les seves cintes són punts de referència no solament en el camp de la ciència ficció sinó de la filmografia del segle XX: Alien el vuitè passatger, Blade Runner, Thelma Louise, Gladiator...




Promtetheus en realitat no és  una preqüela, tot i que així era al inici del projecte, el film sembla que ha derivat en una història independent dins de l’univers d’Alien. La sinopsi és la següent “un grup d’exploradors descobreix la pista de l’origen de la humanitat a la Terra, això els portarà a un viatge als extrems mes foscos del univers. Allí hauran de lluitar una batalla terrible per salvar el futur de la humanitat.”

Un dels protagonistes, Michael Fassbender (el jove Magneto a X-Men Origins) va declarar que Prometheus era menys Alien i mes Blade Runner, francament sigui com sigui els primers inputs sonen genials!!



Com a protagonistes femenines trobarem a Charlize Theron i a Noomi Rapace (Lisbeth Salander de la trilogia de Stieg Larsson), la cosa promet!!





Ridley Scott... sorprèn-nos!!!

2 comentaris:

  1. Home, si el que volen és fer una bona pel·lícula de ciència ficció, a falta de creativitat, poden triar algun episodi de la història d'Espanya, no ho sé... per exemple la conquesta del Perejil..., en tenen per triar!
    Bé, estarem pendents del Ridley.

    ResponElimina
  2. Com?! Un pel·lícula d'Alien sense la Sigourney Weaver? Apuntat 8 juny del 2012 a l'agenda.

    ResponElimina

Real Time Web Analytics