Tar

Tar

12 de nov. 2011

Zombies!!! o la mala fe entre jugadors



Les nits dels divendres solen ser espais propicis per a desenvolupar els hobby dels jocs de taula, i aquest divendres passat no en va ser excepció. En Pere ens va fer d’amfitrió a casa seva per a gaudir d’una partida on només els instints mes bàsics de supervivència ens podrien dur a la victòria... una partida de... Zombies!!!



Aquí us deixo el link:


El joc és de reglament senzill però alhora molt divertit i adictiu on els jugadors competeixen entre ells per a sobreviure i arribar al heliport on hi ha la salvació... però com al film dels immortals... només en pot quedar un...

Varem ser quatre jugadors en Pere, en Jordi, en Jose i jo mateix, el nombre adequat, però en realitat a partir de dos es factible i divertit.

Però anem per parts, el jocs ens situa en un poble/ciutat que acaba de sofrir una infestació zombie, els pocs supervivents corren pels carrers desorientats mentre els edificis vomiten hordes de zombies.




El joc consisteix en anar construint la ciutat amb fitxes quadriculades que representen parts de la ciutat, amb carrers, edificis emblemàtics... i un heliport. La ciutat es va construint poc a poc, cada torn un jugador roba i col·loca al taulell de joc una peça tot construint la ciutat. L’objectiu final del joc es sobreviure arribant el primer als heliport, però a vegades al anar col·locant les peces es fa impossible aconseguir aquesta fita i llavors l’objectiu canvia a ser el primer en matar 25 zombies.




El joc no és de cap manera de tipus col·laboratiu, bé en certs moments tots els jugadors s’uneixen per fer la guitza a un, en Jordi en pot donar fe. Cada jugador roba al seu torn un nombre de cartes d’esdeveniment que li poden donar avantatges tals com armes o moviment extra o... que li poden servir per perjudicar a la resta de jugadors paralitzant-los, fent-los retrocedir, envoltant-los de zombies, etc...




La partida va transcorre amb normalitat, tots nosaltres vagant per la ciutat esperant el moment que aparegués, corrent, matant algun zombie... uns mes que altres... mala sort la meva. Però per l’atzar i la ma d’algun jugador... la ciutat que anàvem configurant va quedar de tal manera que era impossible col·locar el heliport... ooohhh així que l’objectiu va canviar a aconseguir matar 25 zombies, en Jordi i en Jose eren els millors posicionats per aconseguir la victòria.

Per aquest motiu en Jordi va ser el blanc de totes les cartes “hostils” durant gairebé una hora quedant semibloquejat quan ja tenia la victòria a tocar.



En Pere i jo férem esforços per apropar-nos però tot va ser fútil, la distància era massa gran en nombre de zombies morts, i al final es va decidir entre en Jordi i en Jose, decantant-se la victòria per aquest últim. 



Enhorabona Jose!



I vosaltres... compte amb les hordes de zombies...


2 comentaris:

  1. gran nit! Sí senyor, llàstima que s'em escapés la vistòria! Tot i així, la diversió va valer la pena.

    ResponElimina
  2. Tambè te el seu què el poder ficar l'heliport però com últim tile de la pila. Vaja, una ciutat gansa gansa...

    O no llegir com deu mana les instruccions i pass del 25 zombies per guanyar i sols tindre al cap arribar a l'helicopter. Així ens va sortir una 'partideta' de 5 hores...!!!
    :)))) Vaja, va ser la partida on l'heliport va sortir l'últim.

    ResponElimina

Real Time Web Analytics