Tar

Tar

27 de gen. 2011

Warhammer 40.000

Fa temps que el tenia oblidat però avui li he tret la pols a les miniatures de Warhammer 40.000 i m'han portat bons records!! Així que els hi he fet unes fots i aquí les teniu :-)



Warhammer 40.000 porta l'èpica de les batalles amb miniatures a un futur llunyà i molt mooooolt fosc. L'humanitat és amenaçada per infinitat de races alienigenes (orcs, eldars, tirànids, tau... i el Caos) i ella mateixa és part d'un estat totalitari entregat a la defensa del seu Imperi.

Warhammer 40.000 es basa en el sistema de torns i medicions per a combat d'escamots. El reglament és prou senzill per poder abarcar una quantitat de públic bastant gran, des d'infants a adults.
El joc compta amb una ampla gama d'opcions per fer les llistes d'exèrcit. A nivell de miniatures Games Workshop manté un nivell elevat de disseny... i de preu és clar.
Personalment crec que el sistema és millor i mes àgil que el de Warhammer Fantasy, inclús les missions per objectius tenen mes sentit.

El joc es complementa amb el Battlefleet Gothic (que situa l'acció en el combat de naus espacials) i el Warhammer 40.000 Epic (situa l'acció a nivell regimental).

Aprofito també per publicitar el foro Jocs de Guerra on es parla de wargames, jocs de taula, de rol, literatura Sci Fi i fantàstica, etc... en català!! :-D Anims apunteu-vos i col.laboreu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics