Tar

Tar

15 d’abr. 2011

Cubeecraft II

Vist l'èxit de l'anterior entrada al blog sobre el Cubeecraft, i que estic patint un petit atac d'insomni, en faig una de nova per afegir alguns dissenys que m'han semblat força curiosos. Hi ha una barreja de tot, herois de còmic, de Star Wars, del Dr. Who...

Primer de tot un pilot de l'Aliança Rebel que tantes simpaties van despertar ja des que tenim us de raó, aquest només és un dels molts dissenys que es poden trobar sobre la saga galàctica i es que el món Cubeecraft és tan ampli com personatges té Star Wars... Yoda, Kenobi, Anakin, etc...


I el seu némesis, un Stormtrooper, guardia d'assalt:


Una curiositat una mica freak, si, mes freak que de costum! L'Ipad en Cubeecraft... pels que sempre l'han volgut i no se l'han pogut permetre, ara en poden fer un tast:


Pels amants del Dr. Who, jo en sóc un d'ells!!! ja caurà una entrada ben aviat, deixo aquesta peça de col·leccionista... la Tardis, la nau temporal del Doctor:


Per als mes menuts un petit recopilatori: Hello Kitty i Wall-E



Per als que us esteu preparant per aquest cap de setmana de Saló del Cómic uns quants personatges de Marvel en Cubeecraft són ideals, no? Wolverine, aka Lobezno, aka "Llobató"?? l'hem de normalitzar!! I el trïdor de l'Ironman... sense comentaris:



I l'última raresa... Iñigo Montoya del fim The princess bride/La princesa promesa/La princesa prometida, que amb unes breus frases es va convertir en un dels personatges mes notables de la història del cinema: “Hola, me llamo Iñigo Montoya, tu mataste a mi padre. Prepárate a morir”


De regal l'escena mítica de Iñigo Montoya, això si en italià la versió catalana no existeix al Youtube i en castellà no està disponible el link per postejar. Així que en italià que manté la mateixa força!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics