Tar

Tar

12 d’abr. 2011

Zom-bot de Travis Pitts

Un company m’ha passat aquest matí uns links genials d’un artista freelance, dissenyador i il•lustrador, de Carolina del Nord, als Estats Units. Travis Pitts treballa diversos estils, però predominantment el seu art té look retro amb especial predilecció per la ciència ficció antiga (40’s-50’s), zombies, monstres gegants i pin-ups.

Els que mes m’ha fascinat han estat tres cartells advertint sobre l’amenaça zombie i com combatre-la amb un divertit toc dels anys 50 als Estats Units.

El primer cartell es de Zom-bot, un sólid robot de protecció, que es pot programar per patrullar, té veus enregistrades per advertir dels perills o atraure els zombies a mode d’esquer i es capaç d’eliminar zombies!! No hi ha dubte, una gran inversió Zom-bot!!


El segon cartell emula perfectament la propaganda generada en els anys de les guerres dels 30’s i 40’s. Homes destres fortifiqueu i defenseu les vostres ciutats contra l’amenaça no-morta. Perill zombie!!


El tercer cartell és mes familiar, Parat i pensa!! L’utilització mes eficient d’una taula de menjador en la lluita conta l’amenaça zombie. Quatre armes i una barricada!


La veritat es que en part em recorden als T.B.O. d’abans, als invents del professor Franz de Copenhague.

Us deixo els links, així podreu donar un cop d’ull al seu blog i l'obra de cartells:

http://www.zom-bot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics