Tar

Tar

21 d’abr. 2011

Misteri en el món dels comics

L’amic Jaume ens ha posat sobre la pista d’aquesta misteriosa aparició. Sembla ser que Scott Snyder autor de Detective Comics... ha descobert un misteri, un misteri misteriós que m’ha deixat be intrigat. Dos personatges, que en principi, van vestits i exerceixen de policies apareixen en tot un seguit de còmics tant de DC com de Marvel!!! Us ajunto les fotografies fetes pel mateix Scott Snyder.



La noticia que surt al Ifanboy.com amb el títol: "Scott Snyder Uncovers Bizarre Background Character Mystery", relata que Snyder va començat a twittejar avisant d’aquest dos personatges que apareixen a tot el material DC i Marvel dirigit al públic mes jove.
Els dos personatges en general actuen i vesteixen de policies però també se’ls pot veure a la redacció del Daily Planet, de guàrdies forestals, de segurates, esperant per embarcar a l’aeroport, en una festa de gala de Bruce Wayne...



El cas és que apareixen en quasi tots els còmics recents: Iron Man, Wonder Woman, Spiderman, Batman, Superman...

M’ha fet molta gracia alguns dels cometaris dels lector d’aquella web, un suggeria que podien ser els Observadors de Fringe... que bo!



Ja teniu feina, agafeu les últimes novetats editorials de les dues grans cases de còmics, Marvel i DC, i aneu cercant al dos tipus aquests i espereu pacientment que es resolgui el misteri, que està en mans dels departaments de màrketing de les dues cases! Visca el màrketing!



Al meu parer l’aparició d’aquests dos deu ser l’avantsala d’un gran event tipus la Civil War, Reino Oscuro, Crisis en mundos infinitos... esperem notices del senyor Scott Snyder i la seva investigació.

Us mantindré informats!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics