Tar

Tar

7 d’ag. 2011

Game of Thrones, el còmic

Sembla que aquest és l’any de la saga de George R. R. Martin, Cançó de gel i foc / Song of ice and fire, després de la sèrie Game of Thrones de l’HBO i de que es publiqués el 5é llibre Dance of dragons (per fi!! Lloat sigui Déu!!)... ara estem d’enhorabona per que a partir de setembre surt una col.lecció de còmics de la casa Dynamite Entertainment sobre el primer llibre de la saga, Game of Thrones, de moment en anglès als Estat Units.


Alex Ross i Mike S. Miller seran els encarregats de les cobertes, Daniel Abraham de l’adaptació de textos i scripts, i l’artista Tommy Patterson del grafisme de l’interior.

El còmic serà d’aparició mensual i comptarà amb 24 números de 29 pàgines... un munt d’hores d’entreteniment, 696 pàgines amb lo qual podem pensar que serà una adaptació bastant fidel del Llibre de Martin. Afortunats els que tingueu Ipad, la resta de mortals esperarem a que algú els importi dels USA ;-)

Les portades de setembre i d'octubre:



Us deixo unes pàgines per a que aprecieu la qualitat gràfica, la veritat és que promet molt...







Així doncs esteu atents al setembre i a Dynamite Enetertaiment i Game of Thrones! I per als que l’anglès us dona mandra estic segur que en breu sortirà l’edició en castellà... en català seria tot un miracle, de totes maneres posaré un ciri a la Moreneta, mai se sap...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics