Tar

Tar

22 d’ag. 2011

Lego & Playmobil



Lego i Playmobil són dues històries d’èxit d’empreses europees. Ambdues van iniciar-se al inici del segle XX com a fabricants de joguines clàssiques, Lego especialitat en joguines de fusta i Playmobil en joguines metàl•liques... fins als anys 50-60's, quan s’universalitza l’ús del plàstic que les dues recondueixen els seu negoci i es converteixen en models d’èxit actuals. Un altre punt en comú és que després de quasi cent anys d’història les dues empreses continuen sent familiars competint de tu a tu amb les multinacionals americanes Hasbro i Mattel, i la japonesa Bandai.
Una de les claus del èxit ha estat la continua innovació que s’ha impulsat des dels departaments de marketing de les dues empreses, Lego treballant les llicencies mes exitoses en cada moment (Star Wars, Harry Potter, Toy Story...) i Playmobil renovant les col•leccions i adaptant-les a les demandes dels usuaris (Oest, Pirates, Medieval, Ciutat, etc...).
Aquestes estrategies han fet que les dues marques comptin amb una legió de seguidors incondicionals que continuament generen material creatiu a través de la web.

Us deixo una mica d’humor Lego-Playmobil generat per aquests fans :-D i no us perdeu el vídeo del final que és promocional de Playmobil i explica com els dissenyen i fabriquen, és molt educatiu, el vaig trobar en una web d’aficionats als Playmobil, aquí us deixo l’enllaç a la web Somos Clicks










I el víedo!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics