Tar

Tar

18 de març 2012

Cubeecraft XV: Teenage Mutant Ninja Turtles“Herois de mitja closca els mes forts!” no cal dir gaire mes per a descobrir darrera d’aquesta frase unes tortugues mutants de color verd, amb noms de pintors del Renaixement italià i aficionades a la pizza de pepperoni...
El 6 d’octubre de 1990 es va estrenar a TV3 (la nostra!!) aquesta sèrie d’animació que a tots els que en aquella època érem pre-adolescents o adolescents ens va marcar, Les fabuloses tortugues ninja.
Qui no recorda la melodia...

(ha esta impossible trobar el opening en català disponible per inserir... així que... almenys recordarem la cançó!)


I tots recordareu el Ninja Rap del Vanilla Ice, no? "Go ninja go ninja go!!"


Ideats a mitjans dels 80 per Kevin Eastman i Peter Laird com a còmic imprès va triomfar gràcies al merchandaising de figures d’acció i el “Turtle power!” i tot seguit es produí la sèrie d’animació Teengae Mutant Ninja Turtles i als 90 uns tres films amb actors reals.


Les tortugues (Leonardo, Raphael, Donatello i Michelangelo) viuen a les clavegueres de Nova York en companyia del seu mestre, la rata també mutant, Estellicó (Splinter en anglès), i lluiten amb les forces del mal d’en Trinxant (Schredder) i d’en Krang de la dimensió X. L’April O’Neal és una periodista que col·labora amb les tortugues i per la qual aquestes senten  certa fascinació... extranya.Tot seguit us deixo els Cubeecrafts de les Teengae Mutant Ninja Turtles per a que pugueu fer recreacions de la vostra infantesa!

Els bons!!

L'April O'Neil

El Cassey Jones "amic" de l'April...
 Donatello

Leonardo


Raphael


Michellangelo


El mestre Estellicó (Splinter)I els dolents!!

Els soldats del Clan del Peu


El portador d'en Krang


En Krang! de la dimensió X!!


I en Trinxant (Shredder)


Ep.... manquen les armes!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics