Tar

Tar

18 de març 2012

Cubeecraft XV: Teenage Mutant Ninja Turtles



“Herois de mitja closca els mes forts!” no cal dir gaire mes per a descobrir darrera d’aquesta frase unes tortugues mutants de color verd, amb noms de pintors del Renaixement italià i aficionades a la pizza de pepperoni...




El 6 d’octubre de 1990 es va estrenar a TV3 (la nostra!!) aquesta sèrie d’animació que a tots els que en aquella època érem pre-adolescents o adolescents ens va marcar, Les fabuloses tortugues ninja.
Qui no recorda la melodia...

(ha esta impossible trobar el opening en català disponible per inserir... així que... almenys recordarem la cançó!)


I tots recordareu el Ninja Rap del Vanilla Ice, no? "Go ninja go ninja go!!"


Ideats a mitjans dels 80 per Kevin Eastman i Peter Laird com a còmic imprès va triomfar gràcies al merchandaising de figures d’acció i el “Turtle power!” i tot seguit es produí la sèrie d’animació Teengae Mutant Ninja Turtles i als 90 uns tres films amb actors reals.


Les tortugues (Leonardo, Raphael, Donatello i Michelangelo) viuen a les clavegueres de Nova York en companyia del seu mestre, la rata també mutant, Estellicó (Splinter en anglès), i lluiten amb les forces del mal d’en Trinxant (Schredder) i d’en Krang de la dimensió X. L’April O’Neal és una periodista que col·labora amb les tortugues i per la qual aquestes senten  certa fascinació... extranya.



Tot seguit us deixo els Cubeecrafts de les Teengae Mutant Ninja Turtles per a que pugueu fer recreacions de la vostra infantesa!

Els bons!!

L'April O'Neil





El Cassey Jones "amic" de l'April...




 Donatello

Leonardo


Raphael


Michellangelo


El mestre Estellicó (Splinter)



I els dolents!!

Els soldats del Clan del Peu


El portador d'en Krang


En Krang! de la dimensió X!!


I en Trinxant (Shredder)


Ep.... manquen les armes!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics