Tar

Tar

30 de març 2012

Total Recall 2012En aquesta època de baixa creativitat dels estudis de cinema toca tirar dels clàssics i fer-ne remakes, tot i que per ser justos sempre s’han fet remakes, des dels anys 30. Però aquesta manca de creativitat puja al màxim nivell quan es comencen a reposar títols en cartellera amb l’única novetat de ser en 3D, com ara Star Wars episodi I o el proper Abril el Titanic de James Cameron, amb DiCaprio, Winslet i companyia...

Però ara cerqueu les diferencies:
Però avui toca parlar d’una estrena del proper estiu, un remake d’un ja clàssic dels 90 Total Recall o com es va estrenar aquí Desafio Total. Reconec que entre les pel·lícules d’Arnold Schwarzenegger aquesta és una de les que mes m’agrada, i no són poques les que m’agraden!L’acció ens transporta en un futur no massa llunyà quan l’home ja ha colonitzat Mart on Hauser (Schwarzenegger) és un obrer de la construcció amb ganes d’una vida d’emocions... Memory Call serà la resposta i al final l’espectador no sabrà si tot és un somni o realitat.
Aquí teniu el trailer de 1990 i el teaser de 2012:En aquesta nou remake de Total Recall, Colin Farrell dona vida a Houser, estarà a l'alçada de Schwarzenegger??


1 comentari:

Real Time Web Analytics