Tar

Tar

1 d’ag. 2011

La batalla del Trident, Playmobil

(the battle of the Trident)


Ahir vaig tenir una mica de temps i un xic d'inspiració, així que vaig agafar els Playmobil del meu fill, la càmera i aprofitant que anavem a passar el dia fora... vaig fer algunes fotos. Només falta donar una mica d'ordre i contingut per a tenir el Targaryen last stand... en acció!

La batalla determinant que inclinà la balança vers Robert Baratheon durant la seva rebel•lió contra Aerys Targaryen es produí al Trident, la zona on conflueixen els tres rius Forca, el Forca Balva, el Forca Verda i el Forca Vermella. L’única manera de creuar aquesta zona és pel gual Robí, on es produí el xoc entre les forces de Robert Baratheon i les del fill de Aerys, el príncep Rhaegar.



L’exèrcit rebel era capitanejat per Robert Baratheon, Eddard Stark i Jon Arryn i constava d’un 35.000 efectius del Nord, de la Terra de les Tempestes, de la Vall i de Riucorrent.



L’exèrcit lleial a Aerys II el boig, comandat pel seu fill Rhaegar contava amb 40.000 homes de l’exèrcit reial de Desembarcament Reial, Dorne i Roca de Drac.



La batalla es va decidir en el enfrontament singular entre Robert i Rhaegar, després d’un intens ball de cops i contracops... Robert amb la seva maça va colpejar brutalment a Rhaegar causant-li la mort.



Rhaegar portava el pit de l’armadura encastat de desenes de robins, amb el cop definitiu de Robert saltaren tots volant i donaren nom al gual.


I així acaba aquest petit "joc" amb els Playmobils... no em direu que els dels Dracs no s'adiuen amb els Targaryen...

4 comentaris:

Real Time Web Analytics