Tar

Tar

20 d’oct. 2011

Casa Clegane, bub bub?



La casa Clegane  es feudatària de la casa Lannister. El seu origen es força recent, es remunta a l’avi del actual senyor de la casa, Gregor Clegane. L’avi de Gregor era el mestre de les gosseres de Tytos Lannister, quan aquest va ser per un lleó de muntanya, l’avi d’en Gregor el va salvar, com a recompensa se li van concedir unes terres amb un castell i el títol de cavaller.

Les armes dels Clegane són tres gossos sable en camp d’or, en record de l’ofici de l’avi i fundador de la casa, mestre de les gosseres.



L’actual  cap de la casa Clegane és Gregor, mal anomenat la “Muntanya que cavalca”, per la seva corpulència i brutalitat. Durant la seva joventut va participar en el saqueig de Desembarcament Reial sota les ordres de Tywin Lannister, personalment va violar i assassinar la princesa Elia de Dorne, dona de Rhaegar.



De petit ja va mostrar brots de psicopatia, com quan va ficar la cara del seu germà Sandor a les brases per robar-li un ninot que ja no utilitzava, deixant-lo desfigurat de per vida. Anys després el seu pare i la seva germana van morir en estranyes circumstàncies, les seves primeres dues dones també...



Als inicis de la campanya Tywin Lannister, ha ordenat a Gregor que hostilitzi totes les terres dels Tridents, fent ràtzies i assaltant castells, cremant, destruint, matant...



L’altre membre destacat de la casa Clegane és Sandor, desfigurat cruelment i per sempre pel seu germà, en quant morí el seu pare i el seu germà esdevingué el senyor de la casa fugí. S’oferí com a espassa per a la casa Lannister i ha servit de guardaespatlles personal del princer Joffrey. 



Sandor es conegut també com el “Gos” pel seu paper de guardaespatlles i per seu elm en forma de cara de gos rabiós. Sandor és un home dur i sarcàstic, conscient de la seva desfiguració... amb només un punt dèbil... el foc.



Poc mes es pot contar sense caure en grans spoilers...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics