Tar

Tar

31 d’oct. 2011

Juguem 2011



Efectivament no és exlucivament cosa de nens....

El 29 i 30 d’octubre s’ha celebrat a Vilafranca del Penedès les Juguem 2011 i Oci Ilerget va ser-hi, i us puc oferir un petit reportatge fotogràfic!!

El millor de tot va ser el retrobament amb un amic, el Leo, que feia anys que no veia... i som quasi veïns!

Així doncs ens varem dirigir al Pavelló Firal de Vilafranca per gaudir d’una intensa jornada joc... quan dic intensa vull dir que només varem fer un breu recés fent un entrepà quasi en peus.

Varem rondar una estona, després d’inscriure’ns a la partida de Battletech i al torneig de Descobridors de Catan.

Entrant recte al recinte firal a ma dreta hi havia les taules dels jocs de miniatures, una gran part d’elles jugaven a un joc anomenat Malifaux, un joc d’escaramusses publicat per Wyrdgames situat en l’època victoriana amb l’afegit de... la màgia, les miniatures i tot tenen un cert toc Halloween... si, si, ho se, nosaltres som de Castanyada. També hi havia una taula que alternava el Dystopian Wars i el Firestorm Armada.







A ma esquerra les taules dedicades a jocs de rol i de cartes, com era d’esperar amb una gran presencia de Magic.




Seguint el passadís tot recte, aquest estava flanquejat pels stands de les botigues de jocs i llaminadures.






Al final del passadís es trobava l’stand d’informació de l’organització del Juguem, gent molt simpàtica i engrescada.



Al seu costat les taules dels tornejos. Se’n feien molts Catan, 7 Wonders, Castellers, King of Tokyo, etc...




I a la seva esquerra la Ludoteca, on amablement et deixaven provar qualsevol dels jocs que tenien en el fons, i en tenien molts... de fet era un dels espais que tenia un flux de gent mes constant.




A la dreta del stand d’informació la zona de karaoke, Guitar Hero i un de ballar.



Una mica mes al darrera es trobava un ampli espai dedicat a la zona de Nerf i el quadrilàter de simulació de combats a espassa.




Al costat de la zona dels jocs de miniatures la Catalan Wargames tenia un espai on desenvolupava una macropartida de The Battle for Normandy de GMT, el meu Desembarcament de Normandia de NAC queda empetitit davant aquest desplegament. Diumenge al matí vaig conèixer per fi al Lluís Vilalta de la Catalan Wargames, va ser un plaer poder fer petar una petita xerrada.





And that’s all folks!!! En la propera entrada ja us contaré la meva participació en la batalla de Battletech i el torneig de Catan. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics