Tar

Tar

24 d’oct. 2011

Les Borges, en peu de guerraNo podia fallar a la cita borgenca, els llaços familiars amb la capital garriguenca obliguen, així que cap allí varem anar!

Com titulava l’edició del diumenge del diari Segre i que he plagiat per donar títol a aquesta entrada del blog, “Les Borges, en peu de guerra”, la capital de les Garrigues va concentrar l’únic esdeveniment lúdic que combina els wargames, el modelisme, l’airsoft i la recreació històrica.

Sincerament, la primera impressió em va semblar una mica pobra, el Pavelló de l’Oli és un espai gran i quan hi varem entrar hi havia poca assistència, després comentant-ho amb gent que hi va anar dissabte  sembla que va estar mes animat. Al Segre s’anunciava que hi havia 25 expositors i 20 botigues, però la realitat és que entre expositors (diorames) i botigues sumaven 15-20, segurament la mes complerta la d'en Joan Parés de Central de Jocs.

Amb tot sóc optimista, ja que s’ha de reconèixer que és la segona edició, que queda molt per fer i millorar, que les coses no es fan d’un dia per l’altre i necessiten consolidació i les ganes sembla que hi són.

Les Borges Blanques va estar circulat per oficials del Tercer Reich, un oficial colonial anglès de les guerres zulús, soldats americans destinats a Irak o a Bastogne... certament qui no tenia noticia de la fira devia quedar ben parat, preguntant-se si algun tipus de vòrtex temporal s'havia obert a les Borges...

A la part central del Pavelló de l’Oli es concentraven els diorames i algunes taules de joc del Flames of War i de napoleònics amb el reglament Lasalle.

Em va cridar molt l’atenció uns planells del desembarcament de Normandia, de la platja d’Omaha, reconvertits en 3D!

A la resta de la part central hi havia les partides del reglament Lasalle recreant la batalla de Bailén, les taules recreant xocs armats de Falmes of War i Warhammer.


En un dels laterals hi havia partides d'Infinity, potser la part amb mes públic... ja és hora de que em llegeixi el reglament!!

Tanta mort i destrucció per una Coca Cola??El Comando Lleida d'airsoft també tenia el seu lloc a la fira de les Borges Blanques, amb un petit camp de tir on es podia practicar.Però la part mes impressionant, la deixo per al final ;-D, sense cap mena de dubte era la col·lecció de vehicles de la segona Guerra Mundial del Lleida Airbone, molt impressionants!!


Al Terrall hi havia una exhibició de vaixells amb radiocomandament a càrrec del Club Modelisme de Tàrrega... la gent estava pendent de veure l’exhibició... però, les coses del directe... l’actuació va ser bastant deslluïda per problemes tècnic amb les embarcacions que no acabaven de funcionar... per manca de bateria... quina manca de preparació!

Els anecs i cignes ho van patir... i es van exiliar en una punta de la Bassa.
L'any que ve hi tornarem!!!

4 comentaris:

 1. Home un dels temes que van estar mes comentats a la fira era saber si algú el coneixia, i vam arribar a la conclusió de que sou com una llegenda urbana, ja que qui mes qui menys ha sentit a parlar, i fins i tot algú assegura que coneix a un amic seu amb el que compartiu alguna fotografia de moment lúdic.
  Per altra banda no em negareu que la parada situada al costat dels simuladors de vol, malgrat ser warhammera en la seva majoria i tenir alguna referència d'Infinity no estava prou farcida, ja que fins i tot va omplir el buit de l'expositor que el dia anterior va decidir marxar....per que és la meva mes que res :P i un cafè es podia fer ;)

  ResponElimina
 2. Jajaja sóc de carn i ossos res de llegenda!! La propera ja marcarem un punt de trobada. La partida warhammera no la vaig veure, quan hi vaig anar n'hi havia dues d'Infinity, una on jugaven el Cristina de Lleida Hobby i un amic, el Roger. La propera m'hi fixaré mes!!

  El proper cap de setmana el Juguem 2011 a Vilafranca!!

  ResponElimina
 3. Jo era el de les coneixences llunyanes ...

  Jo encara crec que nomes es un boot preparat per donar respostes programades. Fixat que no ha estat capaç de donar resposta a un miserable mail que li vaig enviar ...

  T'anava a enviar un mail Xavi pero veig que ja has entablat contacte... (amb el boot ;D)

  Salutacions,
  Andreu

  ResponElimina
 4. Hola Andreu! Crec que ja vas contactar amb el Santi i el Gerard... així que ja has conegut a Oci Ilerget :-D!! De carn i osos!

  ResponElimina

Real Time Web Analytics