Tar

Tar

18 d’oct. 2011

Marvel: Civil War


La història s’inicia quan uns súper herois mediàtics provoquen una potent explosió en un poble durant un combat contra uns súper malvats. Fruit d’aquesta explosió moren 600 persones. Al ser tot televisat és crea un gran ressentiment contra súper herois, súper malvats i mutants en general. Com a resposta el govern dels Estat Units promulga la Llei de registre de súper humans, obligant a tot aquell que té poders a revelar la seva identitat secreta i entrar dins un cens i treballar per al govern.



Tony Stark, (l'insoportable) Ironman encapçala la postura favorable cap aquesta llei, recolzat pel governs i SHIELD. Paral·lelament el Capità Amèrica encapçala un moviment de resistència clandestí ja que creu que es un atemptat a les llibertats individuals.



Ironman esdevé director de SHIELD i amb ell col·laboren Reed Richards (Mr. Fantastic) i Henry Pym. Comença una persecució i detenció de tots els súper herois no registrats, moltes detencions són frustrades pel Capità Amèrica i el seu grup de clandestins.



En la guerra mediàtica Ironman convenç Spiderman per a que desvetlli la seva identitat secreta en una roda de premsa. 



Durant la confrontació diversos súper herois van canviant de bàndol, però els mètodes de Stark, com la creació d’una presó de súper herois a la zona negativa desequilibra la situació fins al punt que Stark ha de recórrer a súper malvats i a la “Iniciativa dels 50 estats”, un projecte per a dotar a cada estat (dels USA of course) d’un súper heroi cibernètic.



Els Thunderbolt esdevenen una agència federal sota la direcció de Norman Osborn, l'antic i "reformat" Duende Verde. Els X-men es mantenen neutrals, ja que han suportat massa baixes a la Decimation. 

Durant la batalla final hi ha molta igualtat...



...però tement ferir a policies, bombers i població civil en general, el Capità Amèrica opta per rendir-se a canvi d’una amnistia per als seus seguidors, és empresonat, setmanes mes tard de camí al jutjat es tirotejat i mort... amb la seva mort es posa punt final a la Guerra Civil.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics