Tar

Tar

2 de maig 2011

Game of Thrones... convenç

Ja la tenim aquí... i si... està a l’alçada de les expectatives!! Després de visionar (i gaudir!!!) els tres primers capítols us la recomano completament. Això si, primer el llibre!!! però se que alguns sou mandrosos... així que per als que agafar un llibre us suposa tenir un pes mort a les mans... endavant gaudiu de la sèrie sense perdre temps (i en V.O. crec que falta moooolt per tenir-la en català). La sèrie fins al moment és molt fidel al llibre en tots els detalls, i que us he de dir dels actor: Sean Bean, Lena Headey, etc... de contrastada experiència i qualitat, igualment tota la jovenalla Stark es llueix.


L’ambientació de les ciutats tant Invernalia com Desembarcament del Rei són impressionant. Les úniques coses que no m’acaben de quadrar són el Dothraki que me’ls imaginava diferents i sobre tot la Caitlin Stark... la feia moooolt diferent, mes senyorívola i atractiva... Petits detalls que no desmereixen una GRAN sèrie!! Una vegada mes queda demostrat que l’HBO fa sèries d’una qualitat que ratlla l’excel•lència.


En aquesta foto podreu trobar un resum dels llinatges dels Regnes de Ponent per a que no us perdreu, és una mena de qui és qui:


Us deixo la intro de Game of Thrones, veureu com creixen les grans ciutats de Westeros/Ponent com si fossin peces mecàniques, una mena d’intro a l’estil steam punk!! ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics