Tar

Tar

28 de maig 2011

Kaburi, una idea de negoci innovadora


Uns companys de la feina, en Pere i en David, van decidir-se iniciar-se en el Britannia després de sentir-me’n parlar les excel•lències... un cop i un altre, així que varem decidir fer una partida divendres a la tarda aprofitant la mitja jornada, on podriem anar a jugar? Justament unes setmanes abans em van parlar d’una botiga, Kaburi, que em sonava vagament, situada (com la majoria) a passeig de Sant Joan vora l’Arc de Triomf, on era possible jugar.
Com no visc a la City quan baixo a comprar algun article del hobby sempre vaig a preu fet i poc temps, per tant vaig a la Gigamesh, primer a la llibreria i després a la de jocs, això ha fet que amb el temps així perdut una mica el control de les botigues de la zona... i ara me n’adono que ha estat un error, ja que he descobert que hi ha altres botigues amb un assortit similar de jocs i que t’ofereixen un extra. En aquest cas Kaburi.


Kaburi, abans havia estat situada al inici de passeig de Sant Joan, al 1, en l’actualitat està una mica mes amunt, al número 11 del mateix passeig justament al costat de la Norma Còmics. En la ubicació anterior era un local mes aviat petit, estret i allargat, en canvi ara disposen d’un espai molt ampli i... molt valor afegit.


M’explico, podríem dir que la botiga està dividia en tres parts. La primera part en si és purament la botiga, un espai quadrat molt ampli, amb un potent assortit de jocs (de taulell, de cartes, de rol...) i merchandasing (samarretes i el que la vostra imaginació pugui abastir) que fa les delícies de qualsevol amant d’aquest món, i que sens dubte representa un perill per a la seva butxaca per les temptacions continues a la que un es pot sentir sotmès. La segona part seria una part interior amb zona per jugar, taules espaioses etcètera el complement ideal de cada botiga d’aquest tipus per fidelitzar la clientela.


I la tercera part... per mi és la mes original i encertada, el valor afegit que abans comentava... una zona de cafeteria amb taules on pots anar amb els teus jocs a jugar... i mentre jugues fer una cervesa, un croissant... ideal, no?
Aquest valor afegit converteix la botiga d’un negoci a un punt de trobada de jugadors i demostra que darrera del negoci hi ha algú amb una visió molt clara i innovadora del negoci.


Així que al final amb en Pere i en David varem passar una bona tarda asseguts en una taula amb el Britannia desplegat, unes cerveses (o Coca Cola light en algun cas) rodejats de bon ambient... i com a colofó vaig passar per la botiga i em vair comprar la samarreta de la Casa Baratheon!! Nostra és la fúria!!

Kaburi també destaca pel recolzament que dona constantment a activitats que s’organitzen al voltant del hobby, organització de tornejos de tots els tipus, etc...
Us deixo també la web per que val la pena, teniu accés al material que venen, informació de novetats i dates de tornejos i activitats relacionades:

KABURI

L'única cosa que se m'acut que podrien millorar es oferir la web en català també! Així que si algú de Kaburi llegeix per casualitat aquest blog... apa animeu-vos! Normalització en el món del hobby!!

Les fotos del interior de Kaburi les he agafat prestades del foro DarkDwarf ja que tant centrar estava en la partida que no vaig recordar de fer fotos, ups!

Personalment us recomano Kaburi, bon tracte, gran assortit, un espai agradable i innovació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics