Tar

Tar

13 de jul. 2011

Green Lantern


In brightest day, in darkest night,
No evil shall scape my sight!
Let those who worship evil’s might,
beware my power... Green Lanterns’ light!

Durant el dia mes brillant, durant la nit mes fosca,
la maldat no escaparà a la meva vista.
Que els adoradors del mal
temin el meu poder: ¡la llum de la Green Lantern!

(jurament dels Green Lantern Corps)


El 29 de juliol s’estrena l’adaptació d’un dels personatges de còmic mes famosos de l’editorial DC Comics (personalment per a mi el millor de DC)... Green Lantern, si Green Lantern!! Ni Linterna verde, ni Llanterna verda, ni Lot verda... algú li ha traduït el nom a Batman, Spiderman o Superman???


Els Green Lantern són un cos de policia intergalàctic, formats per sers procedents d’una multitud de races i sistemes planetaris diferents, amb quarter general al planeta Oa, on habita la raça coneguda com a Guardians de l’Univers.


La font de poder dels Green Lanterns es basa en el anell que porten, aquest anell dona control al seu portador sobre el món físic sempre que tingui la força voluntat suficient i la força per a dominar-lo. Tot és possible amb els seu anell, el seu límit és la imaginació del portador de l’anell, allò que sigui capaç d’imaginar ho pot crear. L’anell és l’arma mes poderosa de l’univers, i només té una debilitat, el seu portador. En principi l’anell resulta inefectiu contra els objectes de color groc... però si el Green Lantern és capaç de sentir por... entendre-ho i superar-ho... no hi ha res que es pugui resistir.


Els Green Lantern utilitzen, generalment, un uniforme de color verd i gris fosc que els distingeix fàcilment.
El mes famós dels Green Lanterns és sens cap mena de dubte Hal Jordan.


Jordan era un pilot de probes quan va rebre l’anell de poder d’un Green Lantern moribund... però no farem spoilers del film, no? Us deixo el trailer per anar fent boca, que ja hi som!



El film de Martin Campell, està protagonitzat per Ryan Reynolds (Buried, Blade: Trinity, X-men origins: Wolverine, etc...) com a Hal Jordan, Blake Lively, Angela Basset, Peter Saarsgard, Mark Strong i Tim Robbins. Tot i que inicialment les crítiques als Estats Units ha estat força negatives... li donarem una oportunitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics