Tar

Tar

25 de set. 2011

Almacelles Urbs Ilustrati



Un dels plaers màxims d’escriure es quan ho pots fer sobre un amic i les seves fites... i una fita per a un director de cinema es l’estrena d’una les seves obres. Aquest és el cas de l’Óscar Sánchez, que aquest cap de setmana ha presentat Almacelles Urbs Ilustrati, els primers passis al cinema d’Almacelles i al Cinema Funàtic de Lleida. Aquest és el tercer film d’Óscar Sánchez després de Barcelona Kapital (2007) i Il Toscanaccio (2009).



Almacelles Urbs Ilustrati ha estar dirigina per l’Óscar i produïda per Nurosfera (la productora de l’Óscar, la Núria Casado i el Ferran Farré) i Estación Cinema.
En paraules de Nurosfera, Almacelles Urbs Ilustrati és:

“un documental artístic que retrata la vida dels habitants d’una remota i petita ciutat il·lustrada de Catalunya, anomenada Almacelles. Els seus vilatans ens expliquen diferents teories i creences que ens obliguen a fer curioses reflexions, fent-nos sentir, fins i tot, que el centre del univers podria trobar-se en aquest curiós i il·lustre indret.”

Podeu fer-ne un tastet d'Almacelles Urbs Ilustrati, com veureu és un tastet molt engrescador, en quan pugui no hi faltaré a veure-la!


Així doncs us animo a que l’aneu a veure, la gaudiu i en feu tanta difusió com sigui possible, i esperem que en un futur es pugi veure a molts d’altres cinemes de Catalunya, les Illes i València.

A Almacelles es va fer l'estrena el divendres 23 de setembre i s'ha pogut veure fins aquest matí, al Cinema Funàtic de Lleida en faran dos passis diaris a les 18:15 i a les 22:30 durant el cap de setmana i tots els dies de la setmana vinent. Animeu-vos!! Mandra fora, val la pena!! 

Per cert aquí us deixo el link de Nurosfera que és molt activa en accions culturals (teatre, cinema, organització d’esdeveniments culturals,...) potser els podreu contractar per algun esdeveniment!!





Oci Ilerget dona suport al cinema en català.... sempre!

Català a l'atac!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics