Tar

Tar

3 de set. 2011

Marvel: Secret Wars





Abans de la publicació de Secret Wars, bona part de les sèries de Marvel van tenir com a contraportada interior del número d’aquell mes la mateixa escena: una gegantina estructura similar a un coliseu, que apareixia de sobte a Central Park, y tots o alguns dels súper herois protagonistes de la sèrie entraven a investigar que succeïa. 






El tipues de dibuix és del mes clàssic de Marvel, res a veure amb les sèries actuals:






Tot el tema de l'estadi era part del pla d’una entitat còsmica anomenada Beyonder que decideix crear dos grups, un de súper herois i un de súper malvats per enfrontar-los ja que sent curiositat. Els dos grups són tele transportats a naus a l’espai profund en entrar al coliseu, i després d’un conflictes interns, arriben al món Battleworld. 






L’entitat Beyonder promet acomplir tots els desitjos del bàndol guanyador. Es succeeixen enfrontaments entre els dos bàndols i intents per part de Galactus i el Dr. Doom de robar el poders a Beyonder i mata a tothom, però Beyonder aconsegueix recuperar el poder amb una treta i torna tot al seu estat inicial, mes tard gràcies a Reed Richars que manipula l’artefacte que els va portar fins allí aconsegueixen tornar a la terra.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics