Tar

Tar

2 de set. 2011

Cronologia Marvel

Per als que tingueu un mínim interès en els mons del còmic he elaborat una petita cronologia dels essencials de l'editorial Marvel de l'útlima dècada que conformen l'espina dorsal de la història del món de Marvel, a part de tots aquest còmics les històries s’enriqueixen amb els crossovers de totes les col•leccions, per exemple quan hi ha la línia principal de Civil War, paral•lelament cada col•lecció (Capità Amèrica, X-Men, Vengadores / Avengers) treu els seus números involucrats en aquesta temàtica (Capità Amèrica Civil War, etc...) és clar que llavors necessitareu molt d’espai... i un GRAN capital per tenir-ho tot.

Posteriorment anirè fent entrades al blog, amb cada un dels fils principals amb un petit resum... ple d'spoilers és clar.... però de moment aquesta petita cronologia bàsica:

Secret Wars
+
Los Vengadores desunidos (4 números + 1 final)
+
Secret War (5 números)
+
Dinastía de M (8 números)
+
Diezmados Dinastía de M: el día después (1 número)
+
Diezmados (11 números Generación M+Hijo de M)
+
Civil War (7 números)
+
Civil War: Front Line (11 números)
+
La Iniciativa (8 números Los Vengadores)
+
Invasión secreta (8 números + 0)
+
Reino Oscuro (16 números Vengadores Oscuros)
+
Asedio (4 números + 0)
+
I continua amb la Edad Heroica...

 Amb uns noranta còmics podreu tenir un coneixement bastant sòlid del món Marvel i del qui és qui en aquest món de dibuixos entintats i acolorits. La principal conclusío que en podem extreure és que la normalització del català en el món dels còmics està al nivell de la de les sales de cinema... quina llàstima... amb tot seguim contribuint al enriquiment d’empresaris insensibles... vergonya... a veure si apareix algun super heroi i ens sol·luciona el tema...

1 comentari:

  1. Força acurada, sobretot per als darrers cinc o sis anys... Des de "Vengadores Desunidos" en endavant. Em faltaria també la línia mutant que (a excepció de Dinastía de M i Diezmados) fan guerra pel seu cantó...
    A veure si em poso amb una introducció a l'Univers DC i sobretot... A veure si em compro un iPad per recuperar incunables!

    ResponElimina

Real Time Web Analytics