Tar

Tar

6 de set. 2011

Marvel: Vengadores desunidos





Atenció... spoilers...


Aquest esdeveniment o etapa del món Marvel comença al número 83 i va fins al 86 (500 als USA) de Los Vengadores o amb un volum únic dels Marvel Deluxe i són el gran inici del següent esdeveniment... la Dinastia de M.


La frase: “Siempre he créido que éramos los Beatles de los súper herores” Iron Man dixit... quin tio...


L’argument inicia mentre els Vengadores / Avengers estan al seu quarter general reben uns atacs mitjançant explosions per tota la mansió que maten a Ant-Man (Scott Lang, no Henry Pym) tot seguit Visión s’estavella també a la mansió dels Vengadores / Avengers i del seu cos surten 6 robots Ultron.






La batalla deixa ferits a Hulka que perd el control ferint a Wasp, al Capità Bretanya i al Capità Amèrica. La tensió fa sorgir diferencies entre els Vengadores / Avengers, i després d’una disputa entre Ojo de Halcón i Tony Stark, aquest últim marxa. Al poc temps una nau kree apareix i comença una batalla campal on mor Ojó de Halcón al sacrificar-se pels seus companys... 






Un cop acabada la baralla apareix el Dr. Strange avisant als membres dels Vengadores / Avengers que tots aquests actes estan causats per la màgia i que sospita que la responsable dels atacs aleatoris és Wanda Maximoff, la Bruja Escarlata que acusa als Vengadores / Avengers d’haver allunyat la seva filla d’ella. 






Els herois si enfronten i quan l’han vençut apareix Magneto, el seu pare, i se l’emporta a la seva illa de Genosha. Uns temps després Vengadores / Avengers es reuneixen, Tony Stark els informa que no es poden tornar a ajuntar com a grup ja que el nivell de destrossa materials i humanes (o mutants en aquest cas) és tan gran que no hi ha prou fons per reconstruir-ho tot, fan un brindis pels caiguts i dissolen els Avengers / Vengadores. 




El final amb el ciutadans de Nova York acomiadant-los i acompanyant-los en el don dels companys perduts és força emotiu, agafeu uns kleenex!


Aquests esdeveniments són el pròleg del que serà Dinastia de M. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics