Tar

Tar

12 de set. 2011

Marvel: Dinastia de M





Després dels fets de Vengadores desunidos, la Bruja Escarlata, Wanda Maximoff, es traslladada a Genosha per curar-la de crisi nerviosa que està patint, però allí  mitjançant la màgia del caos canvia completament la realitat del món Marvel per adaptar-lo als desitjos del seu pare Magneto i de tots els seus amics. 




Crea un món on el Homo Sapiens Superior (els mutants) són la raça governant i el pare de la Bruja Escarlata, n’és el governant des de l’illa Genosha, els mutants manen sobre els humans i Magneto sobre els mutants. 




Tots els desitjos s'han acomplert... el Capità Amèrica és un ancià que no va ser congelat durant la Guerra Mundial, Spiderman està casat amb Gwen Stacy, Cíclop està casat amb Emma Frost, Wolverine és capità de la guardia de Magneto, el Dr. Extrany és un psicòleg sense poders....






Alguns pocs tenen records de la realitat anterior, entre ells Lobezno / Wolverine que juntament amb una nena enigmàtica que té la capacitat de fer recordar la realitat “real” s’uneix a la resistència humana i va contactant amb els seus antics companys per fer-los recordar. “Desperta” a Cyclops, Spiderman, Shadowcat, dr. Strange, Hulka, Daredevil, Ironman, Mística, etc... i es dirigeixen a Genosha a enfrontar-se amb la Dinastia de M.




Durant la batalla Dr. Strange s’enfronta amb la Bruja Escarlata i es descobreix com ha succeït el canvi a aquesta “nova” realitat. Tota la acció succeeix en un sol dia. Finalment quan tots s’adonen del canvi produït i la Bruja Escarlata recupera la raó acusa al seu pare de ser el culpable per triar als mutants enlloc dels seus fills i recita tres paraules “No mes mutants!!” que sembla fan canviar el món altre cop al estat normal...






Els diferents crossovers amb els altres títols del món Marvel mostren com seria la vida dels súper herois en aquella realitat.


Per cert, es veu que els de Marvel tiren a borbònics o tene un retorçut sentit de l'humor... Magneto ja em queia malament... ara és definitiu... hate him!




Per cert, si el rei vol corona... corona li darem...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Real Time Web Analytics