Tar

Tar

16 d’oct. 2011

Clickania 2011



Una anys mes el punt de trobada dels que ens fascinen els Playmobil ha estat a Montblanc, a Clickania el IV Festival de Clicks de Playmobil. El lloc ha estat el mateix que en dates anteriors, l’antiga església de Sant Francesc, i com en dates anteriors ple ple ple de gent!

L’espai central era ocupat per un gran grup de diorames de diverses temàtiques tots connectats per una llarga via de ferrocarril transitada per una locomotora del Far West.



D’aquest grup tres diorames de clicks m’han cridat l’atenció:

-          Un poble català d’estil victorià amb estació de tren






-          Una campament romí, les típiques caravanes i carretes dels pobles errants gitanos, amb el patriarca al mig, la vident i la bola de vidre...



-           I la que mes em va agradar... naus espacials, extraterrestres... i dracs!! A la dreta l’antiga estació espacial Playmobil model 3536, plena de molsa i amb esquelets d’astronautes arreu... a l’esquerra la moderna estació espacial model 3079 en missió de rescat de l’antiga. Per tot el diorama naus i cosmonautes lluitant contra una hora de dracs... al fons clicks aliens que controlen als dracs... molt xulo!!





N’hi havia d’altres interessants com un gran combat entre croats i sarraïns, uns ritus funeraris egipcis i un diorama gegant d’indis i cowboys...





Als lateral de l’església venda de samarretes, activitats Playmobils amb ordinadors i la part de diorames de concurs, a destacar un combat entre egipcis i romans.


I a la part del absis hi havia els diorames de l’eix motivacional d’aquesta edició de Clickania de Montblanc, el cinema!!! Els Playmobil prenen les càmeres i... acció!!!

-          Pirates del Carib, l’escena de l’arribada i fuga a port del capità Jack Saprrow!!


-          Gladiator de Ridley Scott, l’escena on l’emperador Còmmode acompanyat del petit Luci rodeja a Màxim amb la guàrdia pretoriana.

-          Jurassic Park


-          Indiana Jones


-          Caçafantasmes


-          I las mes impressionant... Back to the future!! Retorna al futur amb un Delorian customitzat Playmobil!!! Concretament la tercera part quan McFly va a l’Oest!




La fira del Playmobil es remata amb les paradetes de clicks que hi ha dins del recinte on pots trobar peces, clicks indivuduals, customitzats, novetats, peces exclusives d’altres països, etc... òbviament jo vaig firar per al meu fill ;-D uns models exclusius del mercat alemanys Playmobil Future Planet!





Si no hi heu anat aquest any, el proper no hi podeu faltar!!


2 comentaris:

  1. Òndia, passem per Montblanc, com a mínim, mil cops a l’any!...i sempre, sempre ens oblidem de Clickània. Ens passa igual amb la Fira medieval de Sant Jordi.
    Ai, Montblanc! Terra oblidada poblada de lleialtat!

    ResponElimina
  2. Em sap greu no haver-ho mencionat l'altre dia, no pateixis que per l'any vinent faré d'agenda!!!

    ResponElimina

Real Time Web Analytics