Tar

Tar

21 de set. 2011

Trobada lúdica a Benavarri “Tardor” 2011 Clash of Warriors


Un cop mes, i ja en van 3, hem realitzat la trobada lúdica anual a Benavarri, la Clash of Warriors de Tardor... hem decidit avançar una mica la tardor a veure si s’acaba la xafogor... i es que tenim ganes de joc!!
Un cap de setmana intens de joc... i visita cultural, que no falti!! Com es tradició els eixos de la trobada han estat: bona companyia, jocs i carn a la brasa.

Aquest cop érem un grup mes reduït en Santi (l’anfitrió), en Jordi, en Gerard i un servidor, però amb la mateixa fam de joc... i de victòria de sempre!

 Divendres

  • El día mas largo de 23:00 a 03:00 si recordeu entrades al blog anterior el joc reprodueix el desembarcament a les platges de Normandia el 1944. El Jordi i Santi amb el comandament compartit de les tropes alemanyes de la Wermacht i Gerard i Marc (:-D) dirigint els britànics i els yankees! Les forces de l’Eix no van establir unes defenses prou solides i tot i que les forces britàniques van estar clavades uns torns a les platges mes orientals van poder fer ràtzies amb els comandos i destruir els centres de subministrament alemanys immobilitzant-los. Les tropes americanes van anar netejant de nazis la costa de Cherbourg a Caen amb poca oposició mentre la 101 aerotransportada saltava enmig de les línies enemigues. Després del sis torns els comandament aliat va acceptar la rendició de les tropes del eix... el Führer no deuria estar gaire content.




Dissabte

  • Aventureros al tren Europa d’11:00 a 13:30 un joc senzill però tremendament divertit i adictiu, una competició trepidant per construir línies fèrries arreu de Europa de ciutat en ciutat, puntuant per construir noves línies i complir amb els objectius... que són bàsics com es va demostrar en la partida quan el Santi que anava últim en el marcador de punts va recomptar els seus objectius i... “zaaas en toda la boca” ens va passar al davant i es va fer amb la victòria.


Mentre uns feien el dinar els altres varem muntar pacientment els jocs de la tarda i nit, el nou Civilization i el Arkham Horror, amb tants comptadors i peces tot un repte... a mes són jocs que necessiten “espai”... per tant una taula de ping-pong és el mínim que es necessita per desplegar els dos jocs alhora.



Però abans de jugar... visita cultural!! Com feia un dia preciós varem decidir visitar el castell que corona Benavarri, que està restaurat des de fa tres o quatre anys.
La veritat es que fa molt goig i dona personalitat al poble.



Pujant, a la falda del castell... oh sorpresa... varem trobar un arcabús, una llança i una armadura!!!  En Gerard no va poder resistir la temptació... i francament estem pensant en enviar-lo cap a Flandes!!




  • Sid Meiers Civilization de 17:00 a 23:30 la novetat del any, sortit del forn al juny prometia molt... i ha esta a l’altura de les expectatives! El famós joc d’ordinador Civilization de Sid Meiers convertit en joc de taula... cada jugador conduint els avatars d’una civilització amb quatre maneres de guanyar: econòmica, cultural, tecnològica o militar. La partida va transcorre de manera cautelosa... al ser un joc nou faltava confiança per decidir quina tàctica o tipus de victòria era el adequat... però finalment un atac de sabotatge del Jordi al Marc (un servidor)... ;-D va desencadenar una resposta militar... un blietzkrieg que va destruir les ciutats d’en Jordi i em va portar a la victòria final!!




  • Arkham Horror de 00:00 a 05:00 varem tornar a jugar al clàssic del horror de Lovecraft, un joc col·laboratiu  on els jugador fan equip per evitar que un monstre primigeni aparegui a la terra. Varem recórrer els carrer d’Arkham tancant portals a dimensions desconegudes i evitant l’arribada de l’apocalipsi a entre els humans.



Diumenge

Maldormits, varem netejar la casa i emprendre el viatge de retorn amb Lleida com a primera parada, satisfets i amb una mica apaivagada la fam de joc...
L’Oci Ilerget batega!!!!


6 comentaris:

  1. Em mola molt la foto de l'armadura. Jejeje

    ResponElimina
  2. Quin bon cap de setmana. Va estar genial.

    ResponElimina
  3. Siii ha estat genial, quan us vingui de gust repetim... i repartim (tant sigui amb tropes yankees o amb el juggernaut rus al Civ!! ;-D

    ResponElimina
  4. Acabo de descobrir aquest bloc, mentre feia voltes per internet.

    Ens agermana les mateixes aficions i l'amor per la llengua.

    Ja tens un seguidor més, des de l'illa de Mallorca. Saluacions i endavant ses atxes!

    ResponElimina
  5. Ben trobat!! Esperò que frueixis amb la lectura! I qualsevol suggerencia o aportació serà benvinguda!!

    ResponElimina

Real Time Web Analytics